Google PageRank
Napi netapró kategóriák>>>

Internetkártya, bankkártya, internetes fizetés, virtuális bankkártya, bank, kártyaszám, internetes vásárlás

2010.03.14. 21:10 | szigetlakó | Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás kártya bank bankkártya fizetés internetes virtuális internetkártya kártyaszám

Ismerje meg, most az Ön biztonsága kényelme érdekében: internetes fizetés, internetkártya, bankkártya, virtuális kártya internetes vásárlás!

 

 

Az internetkártya egy olyan bankkártya, amivel kizárólag az interneten lehet fizetni. Ez egy speciálisan internetes fizetésre kialakított virtuális bankkártya típus.

Internetkártya, virtuális bankkártya olyan, a Bankok rendszereiben nyilvántartott számsor, amely lehetővé teszi az interneten keresztüli vásárlást, (ATM automatában nem lehet használni) és tartozik hozzá egy alszámla, amire a fizetés előtt át kell vezetni a pénzt. Ez a legbiztonságosabb módja a fizetésnek az interneten.

A kártyán található fontos adatok:

    • a kártyaszám, (általában 16 számjegyből álló)
    • a 3 jegyből álló CVC2 biztonsági azonosító szám,
    • a 4 számjegyből álló lejárati dátum.
    • Név

Ezek az adatok az Ön biztonságát szolgálják, ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy más személy tudomására ne jussanak.

Az interneten keresztüli vásárlás kezdeményezéséhez - az áru kiválasztása után - gyakran kártyája mindhárom fenti adatát meg kell adnia. A kereskedő ezután már aznap, vagy a vásárlást követő egy-két napon belül elektronikus üzenetet küld a Banknak, melyben a fenti kártyaadatokkal kérni fogja a vásárlási összeg terhelését az Ön elkülönített kártyaszámláján.

Pár internetes bankkártya, a virtuális bankkártya lehetőség:

Cib bank internet infó.

OTP bank internetkártya infó   

Origo Klikkbank internetkártya infó   


Ha még nincs megfelelő kártyája, akkor számlavezető bankjában nézzen utána, hogy hogyan szerezhetne egyet. Például legtöbb Internet Kártya, további nagyon jó biztonsági szolgáltatása az, hogy egy alszámla tartozik hozzá, amire először át kell tenni az elkölteni kívánt összeget, majd a kártyával csak ehhez az összeghez lehet hozzáférni. Sorozatos fizetéshez a pénzek áttételét automatizálni is tudja, hogy minden hónapban ott legyen, amikorra a fizetésre kerülne a sor.

 

Internetkártya, bankkártya, internetes fizetés, virtuális bankkártya, bank, kártyaszám, internetes vásárlás!

webmester